Waarom veranderen ?

De kleine, gezonde schotels van La Cuisine de Lola bestaan uit vlees en groenten om uw harige vriend een bijzonder voedzame en verteerbare maaltijd te geven.

1

Gezonde en lokale ingrediënten

We gebruiken alleen verse ingrediënten en die geschikt zijn voor de menselijke consumptie. Wist u bijvoorbeeld dat, het vlees dat wij gebruiken in onze porties van een beenhouwer uit de provincie van Luik komt die zelf zijn dieren kweekt? 

2

Net als thuis !

We bereiden onze maaltijden zoals thuis : elke portie wordt in onze eigen keuken voorbereidt.  

3

Verse maaltijden

De porties worden geleverd binnen de paar dagen die volgen op de productie zodat uw trouwe hond direct kan profiteren van ultra-verse maaltijden zonder toegevoegde conservatiemiddelen. 

Hoe doen ze het ?

1

Weinig benijdenswaardige

Ze gebruiken voedsel dat ongeschikt is voor de menselijke voeding om hun hondenbrokjes te produceren. Deze voedingsmiddelen werden zodanig veel verwerkt dat het bijna onmogelijk is om precies te bepalen wat er in de brokken zit

2

Een werkwijze die verstoort

Ze koken de grondstoffen aan hele hoge temperaturen, daarna laten ze de ingrediëten drogen, waardoor men de essentiële voedingsstoffen verliest. Ze voegen ook heel veel conservatieven zodat mensen ze voor maanden, zelfs jaren kunnen bewaren… Bah!

3

Gezondheids -problemen

Steeds meer wetenschappelijke studies klagen de negatieve impact aan van de hondenbrokjes op de gezondheid van de honden. Een hond die enkel met hondenbrokjes wordt gevoederd zou al 3 jaren minder levensverwachting hebben dan een hond gevoederd door huiselijke porties!