Vragen

Elke maaltijd is aangepast aan de fysieke kenmerken van de hond. Onze gerechten zijn voorbereid op maat, in overeenstemming met de nutritionele behoeften van uw trouwe metgezel; leeftijd, mate van lichamelijke activiteit, gewicht, ras. De gerechten worden vervolgens gekookt bij onze cateraar met verse en gezonde ingrediënten. 

Elke vacuümzak komt overeen met een dagelijkse portie. U kan de maaltijd in één keer geven of het in twee keer opdienen (een deel in de ochtend, en een deel in de avond bijvoorbeeld). 

Onze veterinaire voedingsdeskundigen ontwikkelen al onze recepten zodat uw trouwe metgezel dan van gezonde en evenwichtige maaltijden kan genieten. We gebruiken enkel en alleen verse ingrediënten, geschikt voor de menselijke consumptie, en alles voorbereid in onze eigen keuken! 

Onze gerechten bestaan uit 96% vlees, groenten en zetmeel. De overige 4% zijn toegevoegde vitaminen en mineralen om de gezondheid van uw hond te versterken en alle risico op voedingstekorten weg te houden. 

Ja! U moet niets meer aan onze maaltijden toevoegen, alles zit er al in. U hoeft het eten alleen nog maar op te dienen en naar uw hondje kijken hoe hij er van geniet.

We zijn er helemaal van overtuigd! Onze gerechten bestaan enkel uit verse en gezonde ingrediënten waar honden zot op zijn. Zelfs de moeilijkste honden werden veroverd door onze gerechten. Doe de test en u zal het zien! In het geval dat uw hond echt niet van onze maaltijden houdt, betalen we uw eerste bestelling terug. 

U kan dit maar wees voorzichtig. Bijna alle online recepten zijn spijtig genoeg niet helemaal volledig en uitgebalanceerd, en voorzien niet alle essentiële voedingstoffen die uw hond nodig heeft. Een slecht aangepast recept kan ernstige tekortkomingen veroorzaken.  

 

Als u niet zeker bent van wat u doet , neem contact met uw dierenarts op of test onze recepten die speciaal ontworpen zijn door professionelen!

 

Neen, het spijsverteringsstelsel van uw hond heeft tijd nodig om zich aan te passen aan een nieuw dieet. Het is aangeraden om geleidelijk over te schakelen van het normale dieet naar het nieuwe. Ons programma voorziet een overgangsfase om u te helpen bij deze verandering! Het spijsverteringsstelsel van uw hond kan worden verstoord de eerste paar dagen, maar geen paniek! Dit is een teken dat hij begint te wennen aan het gezonde eten.

We willen alleen het beste voor uw hond! Dit is de reden waarom onze gerechten alleen voedsel van hoge kwaliteit bevatten, ook consumeerbaar door de mens. We voegen geen enkele dierlijke bijproducten, kunstmatige smaken of voedingsadditieven. De gerechten bestaan enkel uit vlees, groenten en zetmeel. 

De dierlijke bijproducten zijn de gedeelten van dieren die niet voor menselijke consumptie zijn. Dit zijn onder anderen de bekken, veren, eieren, karkassen,… Deze producten worden helaas vaak gebruikt bij de vervaardiging van droog hondenvoer.

Ja, u kunt de frequentie kiezen in stap 3. Selecteer vervolgens “Éénmalige bestelling”. Er zijn éénmalige bestelling van 7 of 14 porties.

De prijs hangt af van de leeftijd, het gewicht, de fysieke activiteit, en het ras van uw hond. Vul het bestelformulier in en u zal de prijs van de maaltijd krijgen op basis van de nutritionele behoeften van uw trouwe hond. 

Bewaar ze in de koelkast tot gebruik. U kunt de porties tot 8 dagen bewaren in de koelkast en tot 6 maanden in de vriezer. 

De vervaldata worden vertoond op de zakjes. Onze recepten kunnen 8 dagen bewaard worden in de koelkast en tot 6 maanden in de vriezer.  

Natuurlijk! U kunt de porties invriezen om ze langer te bewaren. Onze recepten kunnen tot 6 maanden in de vriezer.  

Denk eraan om ze op voorhand enkele uren uit de vriezer te halen en laat ze ontdooien op kamertemperatuur voordat u ze opdient.

Wij leveren aan huis : u kiest de dag en uur dat u het beste past en wij komen langs om u de porties te leveren. U zal voordien per SMS en/of mail op de hoogte gebracht worden van het exacte uur dat u geleverd zal worden.  

Na uw eerste bestelling en als u een regelmatige levering hebt gekozen, zal u automatisch geleverd worden, afhankelijk van de gekozen frequentie.

 

We zorgen ervoor dat de temperatuur van onze producten voortdurend tussen de 0° en de 4° Celsius blijft. Onze gerechten worden vervoerd in gekoelde vrachtwagens zodat onze pakketten vers blijven. 

Goed nieuws, de levering is volledig gratis!

De details van uw bestelling en de leveringsdatum worden opgenomen in de bevestigingsmail. Deze mail wordt direct verzonden na de betaling op onze website. 

Om u de best mogelijke service te garanderen, bereiden we en leveren we zelf onze bestellingen. 

De betaling op onze website is volledig beveiligd! De gegevens die doorgestuurd werden naar onze bank worden gecodeerd, geen enkele informatie wordt opgeslagen op onze servers. Wij hebben dus op geen enkel moment toegang tot uw bankgegevens. 

We aanvaarden betalingen per creditcard.

Als u per bankoverschrijving wilt betalen, kunt u contact met ons opnemen via info@lacuisinedelola.be.

Kijk het eens na in uw « Ongewenste mail » of « Spam ». Het kan gebeuren dat sommige mails erin verborgen geraken! 

Als u de mail nog steeds niet vindt, contacteer ons via info@lacuisinedelola.be en vermeld uw naam, adres en emailadres die u gebruikt heeft voor de bestelling.
We zorgen ervoor om dit na te kijken en dit ongemak recht te trekken.

 

Niets is gemakkelijker dan dit, u hoeft gewoon op de knop « Bestellen » te klikken op de hoofdpagina. U zal dan het bestelproces beginnen en een account aanmaken. 

Klik op « Aanmelden » en vervolgens op « Wachtwoord vergeten ». U zal vervolgens een mail ontvangen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. 

Meld u aan op uw account en klik dan op het blauwe pijltje naast uw naam. Dan zal u toegang krijgen tot uw profiel. Eenmaal u in uw persoonlijke ruimte terecht komt klikt u op “Accountgegevens”, dan “Bewerken”. 

Kijk het eens na in uw « Ongewenste mail » of « Spam ». Het kan gebeuren dat sommige mails erin verborgen geraken! 

Als u de mail nog steeds niet vindt, contacteer ons via info@lacuisinedelola.be en vermeld uw naam, adres en emailadres die u gebruikt heeft voor de bestelling.
We zorgen ervoor om dit na te kijken en dit ongemak recht te trekken.