Welkom in onze keuken

Bij Lola vinden we dat onze trouwe metgezellen het heerlijkste voedsel verdient dan dat mogelijk is! Daarom selecteren we alle ingrediënten waarmee we de schotels voorbereiden op een zorgvuldige manier. We werken enkel met lokale producenten. Al onze recepten zijn goed voor de menselijke consumptie.

Supérieure kip en rijst

Bovenop het feit dat ze heerlijk zijn is het recept op basis van kip perfect voor de gezondheid van uw hond. Inderdaad, kip is een belangrijke bron van eiwitten, wat essentieel is voor het dieet van uw hond. Het is ook bijzonder rijk aan ijzer, waarmee uw trouwe metgezel al zijn vitaliteit kan herwinnen. Zoals al onze recepten is deze ook goed voor de menselijke consumptie en bevat het geen kleurstoffen of conserveermiddelen.

Ingrediënten: kip, courgette, rijst, wortelen, koolzaadolie

Rondvlees met fijne groenten

Een sappig recept die zelfs de moeilijksten van onze metgezellen zal bevredigen. Op basis van rundvlees brengt het de essentiële voedingsstoffen voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Rundvlees is bijzonder rijk aan fosfor, zink, selenium, en bovenop nog gunstig voor zijn huid. Zoals al onze recepten is deze ook goed voor de menselijke consumptie en bevat het geen kleurstoffen of conserveermiddelen.

Ingrediënten : Rundvlees, erwten, rijst, wortelen, koolzaadolie

Kalkoen delicatessen

Het recept met kalkoen is goed voor de smaakpapillen en de gezondheid van uw trouwe metgezel! Kalkoen is zeer rijk aan eiwitten, wat de basis is van een hondendieet. Het vermindert het risico op kanker en hartziekten. Kalkoen bevat ook een groot aantal vitaminen en mineralen zoals zink, dat helpt om infecties te bestrijden, of vitaminen B3, B5, B6, noodzakelijk voor energieproductie. Zoals al onze recepten is deze ook goed voor de menselijke consumptie en bevat het geen kleurstoffen of conserveermiddelen.

Ingrediënten: kalkoen, kip, rijst, wortelen, koolzaadolie, erwten

ONTDEK HET PROGRAMMA DAT PAST VOOR UW HOND

De kleinere puppy’s starten aan €2 per dag. Maak nu een geschikt programma aan met een prijs simulatie.

MIJN PROGRAMMA SAMENSTELLEN