Les besoins de votre chien

Stel ons uw hond voor

We weten dat uw hond unieke behoeften heeft. Daarom beginnen we met u een paar vragen te stellen om uw hond beter te leren kennen : leeftijd, gewicht, activiteitsniveau, allergieën…. Zijn profiel aanmaken zal niet langer dan een paar minuten duren! 

Dankzij deze waardevolle informatie berekenen wij het hoeveelheid voedsel dat uw hond dagelijks nodig heeft, en stellen we u aangepaste recepten voor.

Les besoins de votre chien
On cuisine pour votre chien

Wij koken specifiek voor uw hond

Zodra uw bestelling plaatsvond zal onze Luikse beenhouwer de porties voor uw hond klaarmaken en deze aanpassen aan zijn behoeften. Al onze gerechten worden voorbereid op basis van verse en lokale ingrediënten, geschikt voor de menselijk consumptie. Ja hoor, uw hond verdient het beste van het beste!

On cuisine pour votre chien
Nous livrons les repas frais de votre chien chez vous

Levering

De kleine gerechtjes voor uw hond worden gratis aan huis geleverd. We willen u het leven vergemakkelijken van A tot Z, Daarom heeft u de mogelijkheid om de dag en het uur van de levering te kiezen. We houden u op de hoogte per SMS en/of mail met het exacte uur dat u geleverd zal worden. Van zodra u geleverd werd zijn de porties klaar om opgediend te worden.  

Nous livrons les repas frais de votre chien chez vous
Nous livrons les repas frais de votre chien à domicile

Wij zorgen voor alles

Dankzij ons abonnementsysteem zullen de porties voor uw hond automatisch geleverd worden, elke week of elke twee weken afhankelijk van uw keuze in uw abonnement. U hoeft dus niet iedere week te denken aan uw bestelling! U kunt natuurlijk uw abonnement op elk moment gratis pauzeren en/of stopzetten. 

Nous livrons les repas frais de votre chien à domicile